December 10, 2016

Please reload

Recent Posts

From EU with love (and quality)

October 13, 2016

 

 

Alina Piun uutta syksyn 2016 mallistoa ja sen neulevaatteita suunnitellessa tuli ajankohtaiseksi uuden neulomon etsiminen. Katse suuntautui Eurooppaan, sillä edellisestä neulomosta ei ollut saatavilla suunnittelijan haluamaa tekniikkaa. Uuden neulomon myötä neuletuotannossa syntyvää lankahävikin määrää pystyttiin pienentämään huomattavasti ja erilaisen saumaustekniikan ansiosta tuotteet ovat mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä. Yhteistyökumppaniksi valikoitui pohjois-romanialanen perheyritys, joka työllistää neulomossaan noin 150 henkilöä.

 

Alina Piun perustaja ja suunnittelija, Pauliina Leisti, vieraili kyseisessä neulomossa alkuvuodesta 2016. Neulomolla on samat arvot kuin Alina Piulla: kestävyys, eettiset arvot ja tuotannon läpinäkyvyys.

 

 

 

Neulomo on sitoutunut tuottamaan kestäviä tuotteita pitäen samalla huolta ihmisoikeuksista ja ympäristöstä. Neulomo uskoo kyseisten seikkojen tärkeyteen tekstiilimarkkinoiden kestävän kehityksen suhteen. Yrityksessä työskentelee vain ammattitaitoista henkilökuntaa, joilla on alan työkokemusta ja koulutusta. Kaikenlainen syrjintä mm. sukupuolen, uskonnon tai ihonvärin perusteella on kielletty, joten kaikkia työntekijöitä kohdellaan tasapuolisesti. Palkanmaksu on linjassa paikallisen standardipalkan kanssa ja työajat ovat EU-lakien mukaiset.

 

Neulomo noudattaa ympäristölakeja ja yrityksessä pyritään estämään ympäristöhaittojen synty. Ympäristönsuojelu otetaan heidän tuotantolaitoksellaan vakavasti ja tuotanto pyritään toteuttamaan niin, että sen haittavaikutuset ympäristöön olisivat mahdollisimman vähäiset.

 

 

//

 

 

 

When designing the autumn 2016 collection and its knitwear it was time to search for a new knitwear manufacturer. The designer wanted the new manufacturer to be able to produce products with a specific technique. The different technique made it possible to reduce the yarn waste remarkably and to produce seams with better durability and quality. Thanks to this the over all quality of the knitwear is as high as possible.

 

Pauliina Leisti, the founder, entrepreneur and designer of Alina Piu, visited the company earlier this year. The manufacturer is a family owned company located in northern Romania and employs about 150 people in the knitting department. The manufacturer shares the same values of durability, ethicality and sustainability as Alina Piu.

 

 

 

The manufacturer is committed in delivering sustainably produced garments through promoting human and environmental rights, while believing in their contribution to the overall improvement of the global textile market in terms of fairness and sustainability for the working capital. They only hire qualified personnel with relevant working experience. Discrimination is excluded in regard of eg. race, sex or religion. All workers are treated equally. Salaries and working hours are in line with the standards of the local industry and the EU.

 

Their production facility has all legal authorizations for water and environment protection, while the management and employees emphasize the prevention of environmental distortions. Environmental protection is taken seriously within their production facility and all their activities are conducted in a manner to prevent negative impacts on the environment.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

© 2013-2020 by Alina Piu